top of page

Mer idrett - mindre skjerm!

Andor kaze dojo karate.png

Mitt navn er Andor Szell, jeg er hovedtrener i Kaze Dojo, jeg leder karatetreningene der. Jeg er 5. dan svart belte karateinstruktør, og har jobbet med grupper i alle aldre i Norge siden 2015.

Vi tilbyr klasser for alle aldre, utviklet metoder for å involvere de unge inn i sportens verden. Stilen min er karate, så barna blir introdusert til kampsportens magi, men hovedvekten er å få dem til å elske sport generelt, lære at ekte aktiviteter kan være like morsomme som å tilbringe tid foran skjermen. Treningene er fokusert på grunnleggende idrettsferdigheter, som 

- koordinasjon

- balanse

- hurtighet

- grunnleggende styrkeutvikling

...gjennom morsomme øvelser og spill. Å lære mer om kroppen vår gjennom å trene kampsport bidrar til å utvikle mer disiplin, fokus og selvkontroll, kvaliteter som vi mister mer og mer i denne informasjonsbaserte verdenen.

Hva er karate?

En kampsport stil fra Okinawa, som utviklet seg til sin nåværende form i Japan.
Vi sloss hovedsakelig stående med slag og spark. Vi lærer å utføre teknikkene med den ypperste kontroll, selv når styrke og hastighet blir brukt er målet å ikke skade hverandre på trening. Denne disiplinen kan hjelpe utøveren å kontrollere sine følelser og vil gjøre treningen trygg for alle.

Hva tilbyr vi?

Vi vil gjerne invitere barna fra skolen din til et morsomt idrettsaktivitetskurs inkludert grunnleggende karate. Våre kurs er 6-12 uker lange, avhengig av tilgjengelighet.


Treningen inkluderer:


- fokus på grunnleggende sportsbevegelser
- introdusere grunnleggende karateteknikker
- morsomme spill

Vår tilgjengelighet for bestilling

Dager og tider kan være fleksible, vennligst kontakt oss med dine behov.

Vår pris inkludert alle tjenester: 1500 kr/klasse*
*Foreslått pris, kan endres i henhold til størrelsen på gruppen.

Kontakt oss for mer informasjon:


E-post: andor@kazedojo.no
Telefon: 463 41 123
Adresse: Malmskriverveien 11B, Sandvika

Vi sees i Dojoen!

bottom of page