top of page

Kampsport og allIdrett etter skolen

Komplett tjenester i SFO-tiden til alle barn i Bærum med transport fra skoleslutt til du er ferdig med jobb

Hvorfor kampsport?

Tradisjonell kampsport utvikler KONTROLL over hele kroppen gjennom en helkroppstrening. Hierarkiet i Dojoen hjelper til med å forstå DISIPLIN, arbeid med perfeksjon av teknikken utvikler FOKUS, det er ganske et problem for yngre barn i disse dager på grunn av økt skjermtid.

ALLE ER INKLUDERT!

Selvtillit, tilhørighet til det rette fellesskapet er avgjørende for en tenåring. Gjennom fysisk aktivitet og disiplinert trening bidrar kampsporttrening til å utvikle en bedre mental helse. Velg mer aktivitet mot skjermtid! Få mer selvtillit ved å lære å beskytte deg selv – fysisk og mentalt.

VI TILBYR:

KARATE

KICKBOXING

MINI NINJA ALLIDRETT

Hva er Mini Ninja Allidrett?
For å unngå misforståelser: vi trener ikke dødelige japanske leiemordere. Det er ikke et autentisk ninjutsu-kurs, det er en allidrettsaktivitet med mye gymnastikk og parkour-elementer, inkludert morsomme, kampsportbaserte øvelser. 

Hoppe, rulle, krype, balansere, blokkere, slå, sparke, sverdkamp... alt en Mini Ninja trenger - lær det i et kontrollert miljø, forstå disiplin, fokus og selvkontroll  som prinsipper.

Finn tid til aktiviteter

Som far til 2 barn i ulik alder, står familien min overfor vanskelighetene med å finne passende aktiviteter for alle etter skolen, være sikker på at leksene er gjort og sørge for at vi bruker verdifull familietid også sammen. Jeg tror aktiviteter i SFO-tiden kan være løsningen - når arbeidet er gjort er også barnet ferdig med treningen, familien kan nyte resten av kvelden sammen.

Er du interessert?

Finn ut mer om tilbudet vårt og meld deg på for å få en av våre 12 ledige plasser - kontinuerlig aksept av nye medlemmer inntil vi har ledig plass:

KONTAKT:

Andor Szell

463 41 123 (send gjerne en tekstmelding hvis jeg ikke kan svare)

andor@kazedojo.no

bottom of page