top of page

KARATE-SFO

Mitt navn er Andor Szell, og jeg er hovedtrener i Kaze Karate Dojo samt at jeg underviser ditt/dine barn på SFO på skolen. Jeg vil derfor få lov til å introdusere vår akitivitet.

 

HVEM ER VI?
Vårt tilbud er fokusert på fysiske aktiviteter for barn og vår hovedidrett er karate.

 

HVA TILBYR VI?
Karatetrening er super trening for barn og Kaze Karate Dojo har store kull med barn som trener med oss allerede. Hovedhensikten med treningen er at barna skal ha det gøy og samtidig få lære seg bedre disiplin og økt kroppskontroll. Selvforsvar er ikke en viktig del av treningen for de aller minste. 
Etterhvert som den enkelte elev øker sine ferdigheter (kanskje supplert med flere dager trening i uken), så vil det være mulighet for å gradere seg og oppnå ulike beltegrader (farger).

EKSAMEN*

Det å gradere seg eller ta en eksamen er ikke påkrevet, men det er et utmerket instrument til å måle fremgang samt at det å få et nytt belte er definitivt med på å motivere barna. Vårt graderingssystem er kontrollert av JKA (Japan Karate Association) Norge. Klikk på den følgende linken for å få mer informasjon om organisasjonen:

http://jkanorway.no/

Jeg ber dere derfor være så vennlige å snakke med ditt/dine barn, og finne ut om hun/han liker treningen og kan  tenke seg å fortsette ved å melde seg inn i vår klubb. 

NYTTIG INFORMASJON

 

1. TRENINGSAVGIFT

Treningen på SFO er gratis, da instruktøren er betalt av skolens SFO. Hvis deres barn vil fortsette etter 4. Klasse, så finnes det to muligheter:

- bli medlem i klubben

- inngå en avtale med skolen og fortsette treningen på SFO. Vi har en modell for dette allerede som vi bruker på Jar skole.

 

2. MEDLEMSKAP OG GRADERING*

Første gradering er en pre-test, alt som må betales er treningsleirens gebyr (normalt 300 kr/pers.). Mer informasjon om medlemsavgift og offisielle JKA-gradsavgifter for fremtiden:

For å kunne gradere kreves det et medlemskap i Kampsportforbundet og JKA Norge. Det er en årsavgift som alle må betale som dekker full forsikring – også for sportsrelaterte skader. Alle avgifter som man må beregne er:

- Årsavgift: 360 kr/pers

- Årsavgift JKA Norge: 200 kr/pers
- JKA eksamens avgift: 200 kr/pers (det er mulig 2 ganger per år, normalt i juni og desember/januar)
- Treningsleir i sammenheng med eksamen (inkluderer leie for lokaliteter og instruktøravgift): normalt 300 kr/pers.

 

3. UNIFORM

Vi ser helst at alle har en treningsuniform (Gi) da denne er laget for å gi best mulig bevegelighet og komfort, men det er ikke påkrevet i begynnelsen. Denne kan enten kjøpes selv eller bestilles via vår hjemmeside og koster for tiden 379 kr. Den vil da bli utlevert på treningen.

 

4. REGISTRERING

Dersom dere føler at dette er interessant for ditt/dine barn, vennligst kontakt oss på vår e-postadresse.

Tusen takk for deres oppmerksomhet, og jeg ser frem til å kunne fortsette arbeidet!

Vennlig hilsen,

 

Andor

*Bare for informasjon - vi venter på å bli akseptert som medlemmer av JKA Norge 

bottom of page