top of page

SALGSVILKÅR

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer ved belastning av kreditt- eller debetkort. Person- og brukerkontoinformasjon i betalingsløsningen er kryptert, slik at ingen skal kunne misbruke den. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Aldersgrense for kjøp av billetter via nett

Aldersgrense for kjøp av billett via nettsiden vår er 18 år. Personer under 18 år skal ha samtykke fra foresatte før eventuell booking av time og aksept av kjøpsbetingelsene.

 

Om sikkerhet og bookingens gyldighet

Alle priser inkluderer til enhver tid gjeldende mva-satser. Kaze Park påtar seg intet ansvar for eventuelle trykkfeil eller senere prisendringer.

Av sikkerhetshensyn forbeholder vi oss retten til å be gjester forlate parken og til å stenge attraksjoner uten forhåndsvarsel. Ved brudd på våre sikkerhetsregler eller anmodninger fra de ansatte kan det medføre inndragning av hoppetid, samt bortvisning fra parken.

Leveringsbetingelser

Ubenyttede billetter refunderes ikke.

Angrerett og force majeure

Ved kjøp av billetter på internett har du ikke angrerett, jfr. Angrerettloven §22 bokstav m. Her fremgår det at angrerett gjelder ikke avtaler om «…tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester». Tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle våre billetter og produkter. I slike tilfeller henvises det til gjeldende avbestillingsregler.

Avbestillingsregler

Booking må avbestilles inntil 24 timer før booket tid. Avbestilling gjøres skriftlig til sandvika@kazedojo.no. Navn på bestiller og tidspunkt for bestilt tid, må følge avbestillingen.

Vi anbefaler alle hoppere å møte opp senest 10 minutter før bestilt tid.

KazePark_PNG.png
bottom of page